BYA söker KKS-instruktörer

BYA söker KKS-instruktörer

  • Vill du vara med och utbilda dina kollegor i kommunikation, konflikthantering och självskydd?

 

Beskrivning

Som instruktör hos BYA genomför du ett antal halv- eller heldagsutbildningar på terminsbasis. KKS ingår som ett enskilt ämne i flera av våra utbildningar såsom väktargrundutbildning och skyddsvaktsgrundutbildning. Instruktörsuppdraget är på konsultbasis och ska godkännas av din arbetsgivare. Mängden uppdrag kommer variera beroende på branschens behov och vakanser kan behöva lösas med kort varsel.

Vi söker för tillfället främst instruktörer som kommer vara verksamma i Stockholms- eller Göteborgsområdet och som vid behov kan resa till annan ort där vi bedriver kursverksamhet.

Krav

  • Anställd i ett auktoriserat bevakningsföretag som är anslutet till kollektivavtal
  • Godkännande från närmsta chef

Meriterande

  • Erfarenhet av att planera och genomföra utbildning
  • Pedagogisk utbildning

Placeringsort

  • Stockholm
  • Göteborg

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning har avgörande betydelse. Du ser möjligheter, har god pedagogisk förmåga och är ansvarstagande som person. Du är social och tycker det är roligt att jobba med människor. Du ser till individens förmåga och vad den behöver för att lyckas med utbildningen.

 

Arbetsuppgifter

Din arbetsuppgift blir att utbilda bevakningspersonal enligt polismyndighetens föreskrifter och BYA:s lektionsplaner.

KKS-instruktörsutbildning

Utbildningen är två veckor och kommer att genomföras v.46-47 2024. Efter godkänd utbildning genomför du läropass med rutinerade instruktörer, som handleder och utvärderar dig i rollen som KKS-instruktör. Utbildningen är kostnadsfri. Din arbetsgivare står för lönekostnader samt eventuella kostnader för resor och boende.

 

Välkommen med din ansökan senast 10 september 2024!

Mejla din ansökan med rubrik ”KKS-instruktör 2024” till daniel.cedstam@bya.se senaste 2024-09-10. Ofullständig ansökan hanteras ej.

 

Ansökan ska innehålla:

  • Personligt brev och CV
  • Kontaktuppgifter till närmsta chef

 

Kontaktperson 1: Daniel Cedstam, daniel.cedstam@bya.se, telefon 0761-89 90 20

Kontaktperson 2: Thorbjörn Ström, thorbjorn.strom@bya.se, telefon 0707-56 53 58

 

 

Fler nyheter

BYA söker KKS-instruktörer

BYA söker KKS-instruktörer Vill du vara med och utbilda dina kollegor i kommunikation, konflikthantering och självskydd?   Beskrivning Som instruktör hos BYA genomför du ett antal halv- eller heldagsutbildningar på terminsbasis. KKS ingår som ett enskilt ämne i flera av våra utbildningar såsom väktargrundutbildning och skyddsvaktsgrundutbildning. Instruktörsuppdraget är på konsultbasis och ska godkännas av din…Läs mer